Tanfolyamok

30 órás akkreditált tanfolyam

Továbbképzés a Hónapról hónapra Meixner-módszerű 2. osztályos anyanyelv tankönyvcsalád alkalmazására (alapítási, indítási engedély száma: OKM-4/166/2009)

Meixner Ildikó Játékház olvasókönyvcsaládja méltán az egyik legnépszerűbb első osztályos tankönyv Magyarországon. Hosszú évek óta egyre erősödő igény, hogy az első osztályos taneszköznek legyen folytatása az általános iskolában. A másik erős igény, hogy az általános iskola biztosítson inkluziót az eltérő fejlődésű gyermekek részére. Ennek érdekében azonban a differenciált óravezetést lehetővé tevő taneszközökre is szükség van. Ezt az igényt szolgálja a Meixner-módszer alkalmazásával készült 2.-4. osztályos, differenciált oktatásban alkalmazható anyanyelv tankönyvcsalád.

Ezen új tankönyvcsaládok közül a 2. osztályos alkalmazására készít fel a tanfolyam, amelyet a Meixner-módszer avatott ismerői vezetnek.

A 30 órás tanfolyamon a plenáris előadásokat kiscsoportos munkában történő feldolgozás egészíti ki.
Különösen fontos kiemelni, hogy a tanfolyam fontos céljának tartja a differenciált taneszközök bemutatása révén a tanórai differenciálás különböző módozatainak megismertetését. A tanfolyam szóbeli vizsgával zárul.

A továbbképzés díja: 30 000Ft

A továbbképzés résztvevői megkapják a tankönyvcsaládot kézikönyvvel és tanmenettel együtt.

A továbbképzés helyszíne: 20-25 érdeklődő pedagógus részvételével bárhol megszervezhető, a továbbképzésnek helyet biztosító intézmény 2 pedagógusának ingyenes részvételt biztosítunk.

A továbbképzés időpontjai: a helyi igényekhez, lehetőségekhez alkalmazkodva hétköznap délutánra, illetve szombatra szervezzük, a képzés 5-6 délutánt vagy 3 teljes napot vesz igénybe.

További részletesebb információ személyesen: Damó Eszter 30/ 6168243, damoe@meixner.hu,

kiado@aio.hu,

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.